Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Reflux gyógyszer mikor hat?

Reflux gyógyszer mikor hat?

Figyelt kérdés
pantoprazolt szedek 3hete lassan....torok panaszaim vannak. sav kikezdte a nyálkahártyám. mikor múlik el ??

2013. júl. 31. 14:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Én Controlocot szedtem, kb 1 hónap után enyhült és 4 hónap kellett, hogy teljesen elmúljanak a tüneteim.
2013. júl. 31. 14:09
 2/8 A kérdező kommentje:

1hónap???? úristen...:O

én azért iratok fel másikat inkább...

2013. júl. 31. 14:15
 3/8 anonim ***** válasza:
A barátom 24 éves és szintén van refluxa. A pantropazolt szedi ő is már több mint 1 éve és még mindig ugyanúgy fáj a gyomra. Eléggé valószínű, hogy nem fog elmúlni ha nagyon súlyos. Neki minden este jön föl a sav és már a fogát is szét kezdte marni.
2013. aug. 2. 12:42
 4/8 A kérdező kommentje:
de csak van valami ami használ....
2013. aug. 2. 12:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Szedett már mindent, de a többségtől csak még rosszabbul lett. Orvos is mondta, hogy sajnos egyelőre ez az egy ami valamennyire "jó".
2013. aug. 2. 12:57
 6/8 A kérdező kommentje:
esetleg még van a salvus viz....meg ugye az okot kell megszüntetni ami legtöbb esetben a stressz.
2013. aug. 2. 13:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is akkor jött nagyon elő, amikor túl sokat stresszeltem. A Controloc nekem elég hamar rendbehozta, reggel és este is szedtem, azt hiszem 40 mg-os volt, 3 hónap után áttértem a napi 1 szemre, majd szép lassan elhagytam, mellette persze szigorú diétán voltam.
2013. aug. 2. 14:05
 8/8 A kérdező kommentje:
hát én a zimpaxot szedem ami pantoprazol hatóanyagú reggel 1 szemet, 20mg. mellette salvus viz, és nemsok édességet eszem, kerülöm a savas dolgokat. és csak vizet iszok...meg próbálok nem stresszelni...remélem ér valamit majd...
2013. aug. 2. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!