Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért visket állabdóan a...

Miért visket állabdóan a segglyukam?

Figyelt kérdés

Tisztálkodom rendesen, meg mosom magam jól, de egy időben elkezdett viszketni, és azóta, szinte nem telik el egy nap sem hogy ne viszkessenm és amikor megvakarom úgy tudnék állni sokáig mert annyira jó érzés vakarni, mert hiába vakarom nem múlik el a viszkető érzés...nem értem miért lehet, segitsetek?

vagy valamigáz van, vagy amiért borotválom a lyukam között is? mert hogy nő a szőr az birizgálja? de nem mert nem úgy viszket

2013. okt. 25. 19:09
1 2
 1/12 anonim válasza:
65%
A székleteden nincsenek kis fehér mozgó kukacok?
2013. okt. 25. 19:44
 2/12 anonim ***** válasza:
65%
Aranyér.
2013. okt. 25. 21:55
 3/12 anonim ***** válasza:
47%

candidiázis.

köpetteszt: [link]

2013. okt. 26. 02:48
 4/12 A kérdező kommentje:
aranyér tünetek is megtalálható nálam de annyira nem durván, és candidiázis után olvastam felsoroltak egy halom tüneteket, és vannak megegyezések nálam is.. sirni tudnék...most erről nem tudnék senkinek sem mesélni, meg mondani hogy hallod viszket ott...:S de még orvosnak sem merném...de muszáj lesz, és gondolom elsőként házi orvossal kell beszélnem.. vagy nőgyógyász?? és akkor megnéznek ott?? hát az nagyon kellemetlenűl hangzana..:/
2013. okt. 26. 15:11
 5/12 anonim ***** válasza:
a mai intézményes orvostudomány nemsokat tud neked ebben segíteni. azt sem tudom hogy most már végre elismerik e mint betegség (komolyan). persze menj el ha akarsz. de am ne szomorkodj ám, örülj inkább hogy végre tudod mi van, s így már tudsz tenni a helyzet javításáért. így legalább miután átmész ezen sokat tanulhatsz, s utána élhetsz egy egészségesebb életet :)
2013. okt. 26. 16:20
 6/12 anonim ***** válasza:
am egyébként ha mész, kihagyhatod hogy ott viszket ha ez neked kényelmetlen. minden más tünetet elmondhatsz, s azt hogy candidiázisra gyanakszol, ezt szeretnéd kivizsgáltatni.
2013. okt. 26. 16:21
 7/12 A kérdező kommentje:
hát köszönöm szépen a válaszokat :)
2013. okt. 26. 17:05
 8/12 anonim ***** válasza:
hát szívesen :) köpettesztet csináld meg, s ha van kérdésed rám írhatsz, addigis legjobbakat!
2013. okt. 26. 19:09
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez volt a tünetem, hosszú idő után elmentem háziorvoshoz, aki először megvizsgáltatta a székletemet, hogy nincs-e valami féreg vagy ilyesmi, de nem volt, aztán felírt egy pimafucort nevezetű krémet, ami már első alkalommal elmulasztotta a viszketést, de utána még kennem kellett minimum két hétig. Azt mondta, hogy ez egyébként gyakori eset, széklet ürítésnél egy kicsit bereped a bőr és elszaporodnak a bacik.
2013. okt. 27. 11:47
 10/12 A kérdező kommentje:

széklet ürítésnél egy kicsit bereped a bőr - igen ez nálam is megesett úgy érzem,

Hogyan közölted az orvossal hogy mi a bajod?

2013. okt. 28. 10:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!