Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért visket állabdóan a...

Miért visket állabdóan a segglyukam?

Figyelt kérdés

Tisztálkodom rendesen, meg mosom magam jól, de egy időben elkezdett viszketni, és azóta, szinte nem telik el egy nap sem hogy ne viszkessenm és amikor megvakarom úgy tudnék állni sokáig mert annyira jó érzés vakarni, mert hiába vakarom nem múlik el a viszkető érzés...nem értem miért lehet, segitsetek?

vagy valamigáz van, vagy amiért borotválom a lyukam között is? mert hogy nő a szőr az birizgálja? de nem mert nem úgy viszket

2013. okt. 25. 19:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Azt mondtam, hogy "Régebb óta viszket a végbélnyílásom környéke". De igazából nagyon-nagyon sok idő volt, mire sikerült rávennem magam, mert cikinek éreztem az egészet.. Pedig felesleges volt annyit szenvednem addig miatta.

Meg attól is féltem, hogy meg fog vizsgálni vagy ilyesmi, de erről szó se volt. :)

2013. okt. 28. 12:26
 12/12 A kérdező kommentje:
nagyon szépen ksözönm, kezdem rá veni magam hogy elmenjek, musály :/
2014. márc. 1. 20:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!