Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért érzem magam ennyire...

Miért érzem magam ennyire fáradtnak?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, de sokkal többnek érzem magam. Fáradt vagyok, és levert. Rendszeresen sportolok, heti háromszor vagy négyszer, és elegendő vitamint is fogyasztok. Mégis úgy érzem néha, mintha 50 lennék. Megvallom őszintén fiatalabb koromban nagyon felelőtlenül bántam az alkohollal. Minden hétvégén ittam nem is keveset. Ez kb. három évig ment. E-mellett akár neurológiai problémáim is lehetnek. Sok idő lenne leírni, hogy miből következtetek erre. De ezt viszont nagyon komolyan írom. Azt érzem évek óta, hogy sokkal többre lennék képes, mint amit most meg tudok tenni. Olyan, mintha valami elzárná az "energiáimat" mind szellemi, mind fizikai szinten. Olyan, mintha nem tudnám kihozni magamból a maximumot.

Tudom, hogy sok mindent írtam egyszerre, és nem is feltétlenül koherensek a mondataim, de a lényeg az, hogy szellemileg és fizikailag fáradtnak érzem magam, pedig nem kellene, hiszen nem vagyok túlterhelve.

Még egy gondolat. Régóta gyanítom, hogy figyelemhiányos vagyok. Ez okozhat ilyen tüneteket?

2013. nov. 9. 00:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Kevés vizet iszol. Igyál, Igyál, igyál...

Ha van időd hallgasd meg a videót, sok mindenről van benne szó, többekközött erről is.

http://www.youtube.com/watch?v=ZXd_39cRwLU

2013. nov. 10. 15:24
 2/2 gungasam ***** válasza:
Azért mert amit "Jancsi" el&urt annak "János" issza meg a levét...Szerintem kihevered idővel, hiszen még mindig nagyon fiatal vagy.
2013. nov. 10. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!