Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért érzem magam ennyire...

Miért érzem magam ennyire fáradtnak napkőzben?

Figyelt kérdés

egész nap fáradékonynak érzem magam, alszok elfele, kába vagyok.

Vérképemmel semmi gond nincs.

Vérnyomásmérőmmel, egyszer ennyit másszor annyit mérek. Arra alapozni..... Pedig minőségi.

130/62 55-58 átalában, de ma is picit lentebb csúsztattam a karomon a tapaszt, a vénámig, és már 122/70 57 mértem.

Napközben aluszékony , tompa, fáradékony, semmihez szinte energiám, vagyok.

Van h csak úgy rám jön a jobb állapot, mikor érzem h na most rendben van, nem vagyok tompa, álmos...hanem érzem h jól vagyok. Ilyenkor is mértem már vérnyomást és hát nem volt más, szóval nem hiszem h az játszik be.

Alvást tekintve olyan éjfél körül szoktam lepihenni, és vagy 8 körül kelek, vagy 6 kor(munka). Mind2 esetben ugyanaz.

Zavaró nagyon. Alig artikulálok beszéd alatt...és egyéb dolgok.

Estére általában bepörgök. (többnyire).

2013. ápr. 25. 09:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Tavaszi fáradság..Vegyél be magneB6 vitamint
2013. ápr. 25. 09:24
 2/6 A kérdező kommentje:
ki fogom próbálni. Olyan is van hogy szundítok kicsit felkelek és már patent vagyok, nyoma sincs fáradtságnak, de ezt nem lehet kiszámolni.
2013. ápr. 25. 09:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Én mindig ezt veszem be.Azért ajánlottam
2013. ápr. 25. 09:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a Supradyn-t vagy valamelyik energetizáló multivitamin készítményt, ilyenkor eléggé lemegy a szervezet vitaminszintje a tél végére, lehet azért érzed fáradtnak magad.
2013. ápr. 25. 10:29
 5/6 JimmyJoe válasza:

Én arra gyanakszom, hogy ez az éjféltől kezdődő alvás lehet a ludas. Próbálj meg korábban, például már 22 óra körül lepihenni. Szerintem egy ilyen korábbi nyugovóra térés megér egy próbát.

Minden embernél változó az az időperiódus, mikor a legpihentetőbb az alvása. Ki kell kísérletezni, hogy nálad mettől meddig tart ez.

2013. ápr. 25. 10:49
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm Mindenkinek.
2013. ápr. 25. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!