Miért érzem magam ennyire fáradtnak napkőzben?
egész nap fáradékonynak érzem magam, alszok elfele, kába vagyok.
Vérképemmel semmi gond nincs.
Vérnyomásmérőmmel, egyszer ennyit másszor annyit mérek. Arra alapozni..... Pedig minőségi.
130/62 55-58 átalában, de ma is picit lentebb csúsztattam a karomon a tapaszt, a vénámig, és már 122/70 57 mértem.
Napközben aluszékony , tompa, fáradékony, semmihez szinte energiám, vagyok.
Van h csak úgy rám jön a jobb állapot, mikor érzem h na most rendben van, nem vagyok tompa, álmos...hanem érzem h jól vagyok. Ilyenkor is mértem már vérnyomást és hát nem volt más, szóval nem hiszem h az játszik be.
Alvást tekintve olyan éjfél körül szoktam lepihenni, és vagy 8 körül kelek, vagy 6 kor(munka). Mind2 esetben ugyanaz.
Zavaró nagyon. Alig artikulálok beszéd alatt...és egyéb dolgok.
Estére általában bepörgök. (többnyire).
Én arra gyanakszom, hogy ez az éjféltől kezdődő alvás lehet a ludas. Próbálj meg korábban, például már 22 óra körül lepihenni. Szerintem egy ilyen korábbi nyugovóra térés megér egy próbát.
Minden embernél változó az az időperiódus, mikor a legpihentetőbb az alvása. Ki kell kísérletezni, hogy nálad mettől meddig tart ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!