Mit tegyek? Mi bajom mar megint? Annyira elegem van.
Figyelt kérdés
Suliba ebednel nagyon ehes voltam, de olyan kaja volt amit nem szeretek viszont ettem belole, mert utana nem is mentem haza egybol es nem birtam volna ki. Aztan megfajdult a fejem (rengeteget vagyok ideges es gyakran megfajdul) es ehhez hanyinger is jott es mivel rettegek a hanyastol, de annyira, hogy azt el nem tudom mondani nagyon megijedtem. Utana sokat bofogtem meg elkezdett zuborogni a hasam (na itt mar annyira megijedtem, hogy panikrohamom lett) aztan hazajottem. Volt egy pillanat amikor ugy ereztem mintha mar ehes lennek, de a masik pillanatba mar ugy ereztem, hogy hanyni fogok , aztan megint csak zuborgott a gyomrom es az ebedtol elkapott a hanyinger. Ittam szensavasat meg ragoztam. Az elobb mar olyan volt mintha korogna a gyomrom, de mar hangosan hallottam. Es 1 orakkor ettem utoljara. Ettem ilyen babapiskotat, ami amugy jolesett meg minden, de meg mindig zuborog a gyomrom. Az elobb meg anya mondta, hogy 'nem foglalkozok mar veled, hanyd ossze magad nem erdekel csak, hagyjal beken' na itt megjobban megijedtem, mert meg csak meg se nyugtatott es mikor ezt kimondta megint retttento hanyingerem lett. Mit tegyek? Nem eszek ma mar semmit. Barmilyen tanacsot elfogadok, barmit megcsinalok csak ne hanyjak2013. szept. 9. 18:16
1/3 A kérdező kommentje:
Azert ettem mert azt hittem mar az ehsegtol ilyen rossz
2013. szept. 9. 18:18
2/3 anonim válasza:
Az éhségtől is lehet hányingered, 1 óra már régen volt!
Rágóval meg csak a levegőt nyeled,az nem jó. Egyél valamit, hiszen üres a gyomrod! Alma, keksz. Ha van, akkor háztartási keksz.
Ha hánysz, az sem tragédia. Lehet, olyat, vagy úgy etted, hogy valami nem stimmelt.
Hányástól nem kell félni, én tudok attól is, ha a fogkefe szőre a fogam közzé szorul. :)
Nyugodj meg, szépen lassan falatozzál. Jó a babapiskóta is. Rágót meg köpd ki! Jobbulást!
3/3 anonim válasza:
Ne gondolj folyton erre. Ez is befolyasolhatja. Ha rendeszeresen szoktal enni akkor a gyomrod nincs hozza szokva ehhez hogy ilyen keveset egyel hirtelen. A szervezeted legyengul. Probalj enni de persze legeloszor ne olyan sokat, szepen lassan es azt ami jol esik es majd rendbe jossz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!