Tényleg megint Angela Merkel a legesélyesebb a választásokra? Elegem van ebből a nőböl irritál a stilusa, a hangja, jön ezzel a fegyelmezett fiskális politikával. Amugy mi a párhuzam Merkel és Thatcher politikája között?
Az új EU ellenes pártjuk nem elég erős, de valszeg bejut a parlamentbe.
Én sem szeretem Angit , a hideg kiráz tőle amikor ránézek.
Meg olyan szigorú , gépies, mintha előre programozottak lennének a mozdulatai meg a beszéde.
A másik, hogy ez a nő és a pártja úgy jobboldali-konzervatív, ahogy én kongói.
"A másik, hogy ez a nő és a pártja úgy jobboldali-konzervatív, ahogy én kongói."
Ha szépen megkérnélek, akkor kifejtenéd?
5-6.
Hülyeségeket írsz.
A CDU néhány éve, a kampányában tényleg olyan volt, mint egy igazi jobboldali, konzervatív párt.
De, amint megválasztották/újraválasztották őket, szép fokozatosan "elfogyott" a jobboldaliság és a konzervatívság.
Angela Merkel pedig egy szájkaratés , majdnem , mint nálunk Vitya.
Angela Merkel ,egy kampányvideóban igazi harcosként volt ellene a bevándorlásnak meg ennek a ahogy páran nevezik kulturális marxizmusnak.
Azt hiszem Hamburgban engedélyezték, hogy a muzulmán ünnepek is szünnapnak számítanak.
Idézek Angi mami kampányából.
"Kinder statt Inder"
Ez alatt azt érti , hogy "indiai bevándorló helyett gyerek"
Tehát ösztönöznék a gyermekvállalást és így nem kell bevándorló.
Nem nagyon törték magukat, hogy ezt megtudják vaslósítani.
Sőt, nemrég könnyítettek bizonyos pontosak a bevándorlási rendszeren amely az EU-n kívüliekre vonatkozik.
Eltöröltek bizonyos korlátokat, felgyorsították a munkakérelmek elbírálását....stb
Ennyit a nagy "konzervatív, jobboldali" pártról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!