Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért vagyok folyton fáradt?

Miért vagyok folyton fáradt?

Figyelt kérdés
Tegnap 11-kor keltem. 10órát aludtam, de este 6-ra megint fáradt voltam. 6:30-kor már le kellett feküdnöm, mert nem bírtam nyitva tartani a szemem. 10kor felkeltettek, de 11kor már megint aludnom kellett, mert majdnem összeestem a fáradságtól. Miért van ez?

2013. szept. 8. 16:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Velem volt hasonló. Napi 12-13 órákat aludtam, de mikor reggel felkeltem, vissza is tudtam volna aludni, nem bírtam 3 óránál tovább ébren lenni.

Amióta csak 4-7 órákat alszok, nem fogod elhinni, kipihentebbnek érzem magam, mintha kétszer ennyit aludnék.

A másik dolog ami nekem közrejátszott a vitaminhiány és hogy nem volt időm rendesen kajálni. Nézd meg hogy az étrended rendben van-e!

2013. szept. 8. 16:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Mivel suliba járok ezért hétközbe napi 7-8 órát alszok. Akkor mégrosszabb, állva képes lennék elaludni, meg sem bírok sokszor mozdulni.
2013. szept. 8. 16:43
 3/3 anonim ***** válasza:
A krónikus fáradtság oka az alváshiányon kívül a leggyakrabban vashiányos vérszegénység. Nem ártana egy vérkép,vas vizsgálat.
2013. szept. 8. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!