Mitől lehet, hogy folyton álmos, fáradt, érdektelen vagyok?
Szinte egész nap úgy érzem, hogy állva el tudnék aludni. Sokszr erőt veszek magamon és csinálok valamit, ami felébreszt, felpörget, de az sem tart sokáig. Ha van, ami vagy aki leköt akkor annyira nem vészes. Mindig kialszom magam, sokszor fél napot is átalszok, aztán délután még egy-két órát megint alszok, és este korán álmos leszek. Sokszr érzek fáradtságot is pedig semmi megerőltetőt nem csinálok. És valahogy már nem érdekelnek azok a dolgok annyira mint régen. A nap legnagyobb részében csak befeküdnék az ágyamba és aludnék....vagy egy-két más dolog. Nem vagyok stresszes, nincs semmi rossz az életemben, alap állapotban egy folyton mosolygós segítőkész és aktív ember vagyok, aki folyton a barátaival akar lenni és jókedvűvé tenni mindenkit. De mostanában eléggé leköt ez a "kóros álmosság". Lehet, hogy csak a nyáriszünet a és a társaság, mozgás és rendszeres napi teendők hiánya lenne? Gondoltam az étkezésre is, de nem hiszem, hogy egészségtelenül étkeznék. Igyekszem figyelni rá, hogy elég vizet, vitamint, kellő táplálékot fogyasszak. Kérlek segítsetek! Mi bajom lehet?
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!