Miért megy folyton a hasam, miért görcsölök?
Fél éve epeműtétem volt, azóta van ez a problémám, ami a sebészem szerint normális, 1-2 év múlva elmúlik. Viszont már kb megkeseríti az életemet.. Bármit eszek, rá 1-2 percre iszonyatos hasgörcsöm lesz és rohannom kell wc-re. Suliban nem tudok elmenni wc-re, tehát egész nap szédülök, ráz a hideg, mert ugye visszatartom..
Tök mindegy, milyen ételt eszek, mind után ez van. Vannak napok, amikor csak a reggelinél van, a nap többi részében nem. (pl volt, hogy csirkemellet ettem, akkor nem volt, 2 hét múlva meg csirkemellnél volt)
"Az epeműtét után nem ritka, hogy főleg a tejes vagy tejterméket tartalmazó ételek hasmenést okoznak. Ezek a panaszok rendszerint megszűnnek. Ha mégsem, akkor keresni kell a panaszok okát. Ha a hasmenést okozó elváltozást nem sikerül azonosítani, akkor úgynevezett tüneti kezelést kell alkalmazni, olyan gyógyszerekkel, amelyek a hasmenést mérséklik, vagy megszüntetik. Ebben vagy az operáló orvosa vagy családorvosa tud segíteni. "
Tehát,elképzelhető,h nem találnak okot.
Tejet, tejterméket meg nagyon ritkán fogyasztok, nem szeretem őket.
A mai kajám főtt krumpli és darált hús volt, hogy ebbe mi b@sztatta a gyomromat, hát már végképp nem tudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!