Folyton görcsölök, normális? 15 hetes vagyok
Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 15:18
1/5 anonim válasza:
Ha folyton görcsölsz, az kicsit se mondható jónak...Magnéziumot szedsz?
2/5 A kérdező kommentje:
igen szedek, de nem használ, most már 2 napja görcsölök, néha egy picit abbamarad de aztán újra fáj :( lehet, hogy napi egy magnézium kevés? mert a dobozán az van, hogy naponta csak 1et szabad bevenni, Béres Magne B6-ot szedek
2010. ápr. 21. 15:24
3/5 anonim válasza:
nem vagyok doki, hívd fel a védőnőd, nődokid, de sztem simán bevehetsz napi 3at is , ha nagyon görcsölsz. De előbb kérdezd meg róla az illetékeseket!!!
4/5 anonim válasza:
Napi 3x2-t lehet szedni. Egy semmit nem ér, két gyerknél tapasztaltam. Azért én elsősorban az orvosomat kérdezném meg, hogy minden rendben van-e. A Magne B6 ártani nem árthat, de elnyomhat fontos tüneteket.
5/5 anonim válasza:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!Ki ne találd ,hogy beveszel egynél többet!A Béres magne b6 nem azonos a magne b6-tal,mert a simába 1 db-ban 50 mg magnézium van, a béresbe pedig 1 db 250 mg felszívódó hatóanyagot tartalmaz!!!Ezért lehet a simából bevenni max. hatot mert így van benne összesen 300 mg.De ez a legfelső határ,mivel túl is lehet adagolni!!Ha fennáll továbbra is a görcsölés,menj a dokidhoz!Jobbulást,13 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!