Miért van folyton hányingerem? Mit tehetek ellene?
Figyelt kérdés
Sose hánytam még életemben, hányungerem is csak 1-2x. Most 1 hete viszont, ha olyat eszek(hús, kicsit zsíros valami, fagyi stb.), akkor iszonyat hányingerem lesz. Már sokszor szó szerint akkor is, ha rá nézek, vagy megkérdezik, hogy kérek-e?! Akár legyen szó a kedvenc ételemről is. Mitől lehet ez? Mit tudok ezzel csinálni?? A gyógyszer sem igazán segít
Nem voltam mostanában beteg, és terhes sem vagyok!
Köszi a segítsêget! 22N
2013. jún. 16. 08:24
1/4 anonim válasza:
Nekem kb 2 éve volt ilyen. Állandó hányingerem volt. Ha ettem azért, ha nem ettem azért, ha fáztam azért, ha melegem volt azért. Szóval minden az ég világon kiváltotta. Elmentem ultrahangra, vérvételre, semmit nem mutatott ki. Azóta már kicsít jobb. Már 'csak' akkor van hányingerem ha sokat eszek vagy ugrálok.
2/4 anonim válasza:
Ja,és hónapokig tartott. Suliba nagyon sz*r volt folyton azt nézni, mikor hányom el magam. De soha nem hánytam.
3/4 anonim válasza:
Jelenleg ugy tudom kordába tartani hogy normálisan eszek, nem szabad azt megvárnom míg éhes leszek. Bocs, hogy hármat írtam csak mindig eszembe jut valami.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi :)
Igazából nekem csak akkor jelentkezik, ha olyan kaját látok/gondolok rá, attól függetlenül, hogy amúgy szeretem. Amúgy semmi bajom.
2013. jún. 16. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!