Pár napja rettentően szédülök folyton, és hányingerem van. Lehet elvonási tünet?
Figyelt kérdés
Kb. öt napja abba hagytam az antidepresszánst (nem nagy dózisban szedtem), mondjuk nem tudom ehhez kötni a rosszullétet, máskor is volt már ez az egész napos szédülés és hányinger. Még fekve is, mintha folyton remegnék, borzalmas érzés. Mi lehet ez?2013. máj. 4. 19:51
1/9 anonim válasza:
SZerintem menj el orvoshoz, a szédülés nem játék.
2/9 A kérdező kommentje:
köszi! Az orvos rohadtul nem vesz komolyan, bármilyen panasszal megyek hozzá, kedélyesen kiröhög :)
2013. máj. 4. 22:32
3/9 anonim válasza:
Szia! Sajnállak, hogy ilyen "komoly" orvosod van.
Amúgy nagyon is lehet a gyógyszer elhagyásától a szédülés. Anyukám is szedett SSRI-t (bár nem nagy dózisban), és amikor leállt vele, ő is szédült, ráadásul még szemtekerezgése is lett, kb. 5-6 napig tartott, és már másnap jelentkeztek a problémák a gyógyszer elhagyása után. A hányingered már lehet a szédülés következménye. Próbálj B6-ot, vagy Daedalont, meg nyugtató teát (pl. citromfű).
4/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszod! Bár ez nem SSRI, hanem ilyen triciklikus vagy milyen antidepi... Na de remélem csak elmúlik már valamikor (megpróbálom a B6-ot meg ilyesmit, hátha)
2013. máj. 6. 20:04
5/9 anonim válasza:
Próbálkozz növényi nyugtatóval! Ez sajnos megvonási tünet. Enyhül a nyugtatótól.
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm! Nyugtatót is írtak fel hozzá, azt abbahagytam, mert rögtön a felírás utáni másnap egyben bevettem az összeset (kórház lett a vége) :S Nem öngyilkossági szándékból, csak egyszerűen nem bírtam megállni, úgyhogy azt már nem szedek, meg is kérem majd a dilidokit, hgoy többet ne írja fel. Szóval nézek majd valami természetes nyugtatót :) Köszi a válaszokat!
2013. máj. 6. 23:34
7/9 A kérdező kommentje:
Azóta is szédülök,tehát azt hiszem mégsincs köze a gyógyszerhez oO
2013. máj. 21. 21:37
8/9 anonim válasza:
akkor nem gyógyultál ki teljesen a depiből sajnos..én is sorstársad vagyok :/
9/9 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy nem gyógyultam ki, benne vagyok a közepében a gyógyszertis scak a mellékhatásai miatt hagytam abba, de már elég rég... ÉS előtte nem szédültem, tehát gondoltam nicns köze a depresszióhoz... :/
2013. máj. 22. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!