Végbélvérzés székeléstől függetlenül, mitől lehet ez?
Még korábban, kb egy éve állapítottak meg külső aranyeret, de nem volt nagyon mit tenni vele, krémezgettem, néha pár napig véres volt a székletem, aztán elmúlt, tulajdonképpen semmi komoly.
Most viszont már jópár napja élénkpirosan vérzik a végbelem, de nem csak nagyvécé esetén, hanem tulajdonképpen bármikor amikor vécére megyek, és kicsit eleresztem a záróizmaimat. Ez már kezd bosszantó lenni, és nem tudom, hogy ez most az aranyér újabb akciója, vagy netán egy erősebb széklet sértette bent föl, és most minden egyes újabb adag újra felsérti és megakadályozza a behegedését? (sajnos van hogy naponta 2x is kell nagyvécéznem... :/ )
Amúgy ülőmunkát végzek, de nagyon sokat sportolok és mozgok mellette, és igyekszem rostdúsan táplálkozni, nem erőlködök a vécén, ahogy a dokibá mondotta vala.
Köszi hogy segítesz :)
27/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!