Ez asztma, pánikbetegség vagy mi?
Figyelt kérdés
Egy 18 év alatti lány vagyok. Már úgy közel fél éve tart ez a dolog hogy olyan fura a közérzetem. Minden tökre normális majd az egyik pillanatban már nem kapok levegőt. Ezt nem mutatom ki látványosan de ilyenkor konkrétan fuldoklom. Olyan mintha az orrom egyszerűen meg semmisülne és egyszerűen nem kapok levegőt rendesen és ilyenkor a számon keresztül próbálok levegőt venni de eléggé sikertelenül mert az érzés nem múlik el. Ez az egész nem tart sokáig csak max 1 percig de egy nap minimum 20x megtörténik. Szüleimnek mondtam ezt de nem különösebben foglalkoztak vele. Van egy spanom aki asztmás de azt mondta ő nem tapasztal ilyen tüneteket. Pánikbetegségnél van még ilyen úgy tudom hogy nem kapnak rendesen levegőt de nem hiszem hogy pánikbeteg lennék mert egyszerűen nincsenek olyan ki borulásaim se semmi pánikroham vagy bármi más ami ezzel kapcsolatos.ma 17:59
1/3 anonim válasza:
Menj el szakemberhez, ő tud majd pontos diagnózist felállítani.
2/3 anonim válasza:
Én asztmás vagyok, de a leírásod alapján ez nekem sem tűnik asztmának, annál a fulladás nem múlik el magától, sőt többnyire csak egyre erősebb lesz kezelés nélkül. Szerintem is menj orvoshoz ezzel. Nekem még az orrpolip jutott eszembe egyébként.
3/3 anonim válasza:
A pánikroham nem "kiborulásokról" szól. Sőt időnként egyenesen teljes nyugalomban jelentkezik, minden ok nélkül. Úgyhogy akár ez is lehet, bár jellemzően szokott lenni más tünete is, meg az sem igen jellemző, hogy 20x1 perc, inkább 1x20.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!