Milyen fajtái lehetnek az alváshiány okozta halucinációnak?
Figyelt kérdés
Azt olvastam itt egy kérdésnél az egyik válaszban, hogy nem kellemes. Ezalatt pontosan mit lehet érteni? Szellemeket, zombikat lát az ember?2013. júl. 7. 04:16
1/3 anonim válasza:
Nem feltétlenül.Egy oszt társam osztálykiránduláson nem aludt át egy éjszakát és 2. nap este álittólag azt haluccinálta h megdobálják egy vödör lósz??al. :D
2/3 anonim válasza:
Én egyszer egy bulibol jöttem haza reggel,nagyon fáradtan, és mikor ültem a buszon,az ablakbol a fél szememmel láttam hogy egy ember sétál,mikor odanéztem senki nem volt ott.meg a házak is mozogtak ugyhogy elég durva lehet föleg hogy ez csak 1 alvás kihagyása után volt :D
3/3 anonim válasza:
Az első válaszoló osztálytársa kamuzott. Mi osztálykiránduláson kávén, energia italon, és vodkán éltünk egy hétig, mégse volt semmi hallucináció.
Most lesz a 3. napja, hogy nem alszok normálisan, a 3 nap alatt maximum 3-4 órát aludtam, elvileg a 4.-en kezd el az alváshiányban szenvedő személy hallucinálni, viszont erre már egyszer rácáfoltam.
Ha megvolt a hallucináció, beszámolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!