Hozzá lehet szokni a kevés alváshoz?
Nem.
Én is alvós vagyok, de észrevettem, hogy nyáron, mikor, sokat mozogtam, és viszonylag egészségesebben étkeztem, nekem is elég volt 6-8 óra alvás. Szinte óramű pontosan ébredtem.
Ingerlékenyebb, fáradékonyabb, kevésbé ambíciózus leszel, főleg az átmeneti időszak alatt. Miután hozzászokott a szervezeted a kevesebb alváshoz, ezek általában elmúlnak, és ahogy a második írta, akkor fogsz felmosórongyként ébredni, ha megint 10 órát alszol.
Az alvásigény az életkor növekedésével amúgy is csökken, 20-25 éves kor között (most nem tudom mennyi vagy) a napi 10-ről 6-8 közé csökken általában.
Nem kizárt, én nyilván aludtam kb. 8 órát 14 éves koromig, aztán fokozatosan úgy alakultak a dolgaim,hogy egyre kevesebbet, most 18 évesen nem ritka az se,hogy 3 órát alszom egy éjjel, és nem mindig tudok délután aludni :SS
Nem egyszerű, és nem is kellemes dolog. Javaslom a kávéfogyasztást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!