Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A fejfajastol hanyi fogok?

A fejfajastol hanyi fogok?

Figyelt kérdés
Nagyon faj a fejem es hanyingerem is van, de mar hangosan korgott a gyomrom, kivantam is a kajat igy ettem egy piritost. Viszont a hanyingerem egyre rosszabb (de lehet, hogy csak bebeszelem magamnak, mert rettegek a hanyastol) De most biztos hanyni fogok? Ilyenkor a gyogyszer sose segit csak az alvas, de igy felek lefekudni.
2013. jún. 28. 22:26
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Hanyni*
2013. jún. 28. 22:28
 2/12 anonim ***** válasza:
Igyál egy jó erős kamillát, valamint ha van otthon emésztést segítő enzim, akkor azt vedd be. Az nem baj, ha hányni fogsz, mert legalább jobban leszel. Viszont a folyadékbevitelről ne feledkezz meg. Cukros, vagy mézes teára gondolok.
2013. jún. 28. 22:29
 3/12 A kérdező kommentje:
De en nem akarok hanyni, nagyon felek tole....azert koszonom a valaszod!
2013. jún. 28. 22:31
 4/12 anonim válasza:
Én nekem sokszor az segít:D Utána általában sokkal jobb :)
2013. jún. 28. 22:33
 5/12 A kérdező kommentje:
En inkabb szenvedek, csak ne jojjon vissza
2013. jún. 28. 22:37
 6/12 anonim ***** válasza:
Én is félek a hányástól és elég gyakran vagyok rosszul... Ilyenkor lefekszem hasra, vagy ahogy épp kényelmes, mélyeket lélegzem és várom, hogy elmúljon...
2013. jún. 28. 22:59
 7/12 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok. Én is nagyon félek a hányástól. Tegyél hidegvizes ruhát a gyomrodra! Nekem többször segített.
2013. jún. 28. 23:09
 8/12 A kérdező kommentje:
Mar a fejfajas elmult, gondolom azert mert a hanyingerrel vagyok elfoglalva. Amugy nem ertem, mert nem erzem telinek a gyomrom, siman ennek is meg. De nagyon eros a hanyinger. Lehet, hogy csak bebeszeltem magamnak?
2013. jún. 28. 23:16
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem migrénnél gyakran előszökött jönni a hányinger de még sose hánytam miatta. Szerintem próbálj meg lefeküdni és aludni
2013. jún. 28. 23:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Én viszont ilyenkor javaslom a hányást, hiszen ez a szervezet egy természetes védekező mechanizmusa, hogy ha valami olyan került a szervezetedbe, ami ott nem túl jó hatást fejt ki, az ki is kerüljön mihamarabb. Én is utálok nyílván hányni, de ha kell, hát kell, odaállok a WC fölé, és akkor ha jön, jön. Inkább egy kellemetlen perc, mint pár kínzó óra.
2013. jún. 29. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!