Ezek a tünetek mire utalhatnak? Belehani nem fogok ugye?
Figyelt kérdés
Szédülés,erős hányinger,gyengeség,hízás,köhögés és néha ajulásérzés,amire annyira bepánikolok,hogy erős szívdobogásom lesz és felmegy a vérnyomásom.2012. nov. 20. 12:45
1/5 A kérdező kommentje:
a korom 26év.
2012. nov. 20. 12:45
2/5 A kérdező kommentje:
légszomjam és végtagzsibbadásom is szokott lenni,de ezek a szívdobogással együtt már szerintem csak a pánik miatt vannak,mert megijedek mitől gyengültem el annyira.Látott már orvos a vérvételre várunk,de mondta h a manduláám egy nagy gócpont,amitől a pajzsmirigyem is begyulladt
2012. nov. 20. 12:47
3/5 anonim válasza:
Pajzsmirigy-probléma okozhat ilyen tüneteket.
5/5 A kérdező kommentje:
írtam h látoot orvos és vérvételre várok.....először olvasd el mielőtt okosságokat írsz
2012. nov. 20. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!