Ezek a tünetek milyen betegségre utalhatnak?
Kezdeném azzal, hogy sokat fogytam, majd elkezdtem fogyókúrázni (de ésszel). Ettől még rendszeresen kevesebb kalóriát vittem be valószínűleg, mint kellett volna, bár nem tudtam mindig pontosan kiszámolni.
Most elkezdtek anyagcsere problémáim lenni, állandóan görcsölök valahol (nem mindig has-tájékon, volt, hogy bal lent, jobb lent, minden).
Fáradékony vagyok nagyon, levert, rossz közérzetű, már-már depressziós és nagyon ingerlékeny.
Mostanában többen panaszkodtak arra, hogy NAGYON hideg a kezem.
Nincs rendszeres székletürítésem.
És a csúcs. Igyekszem tartani magam az egészséges, cukor, liszt, olajmentes étrendhez, de ezen a héten olyan rohamok jöttek rám, hogy hihetetlen, 5000 kalóriákat ettem meg túlzás nélkül: lekvár, nutella, táblás csoki, sütemény, minden. Borzasztó, nem tudom mitől. Nem bírom megállni, ha nincs itthon semmi, el kell hogy menjek a boltba valamiért. Olyan is volt már, hogy kínomban egy egész doboz margarint ettem meg, olyan kényszeres evészavarom volt. Mitől lehetnek ezek? Cukorbetegség? Pajzsmirigy?
Köszi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!