Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Sosem fogok meggyógyulni? :- (

Sosem fogok meggyógyulni? :- (

Figyelt kérdés
Már 1 hete fáj a torkom, köhögök, lázam is volt, de az már nincs. Náthás vagyok. Először a strepsilst szedtem, most pár napja a tantum verdét, köhögésre a mucoprontot, orrcseppet is használtam. Flector rapidot írt fel az orvos, de azt meg majdnem kihánytam és nem merem tovább szedni. :( Meddig fog az még tartani? :(((
2013. febr. 17. 21:25
 1/7 anonim válasza:
Én múltkor 3 hétig voltam náthás. Hát szerintem kitartóan szedd a Strepsils-t és lehet jobb lesz. Vagy menj másik orvoshoz.
2013. febr. 17. 21:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Sok folyadék, pl. mentes ásványvíz, C-vitamin, türelem.
2013. febr. 17. 21:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Dehogynem fogsz. Habár nekem ezek a nátha elleni gyógykészítménynek nevezett sz@rok soha nem segítettek. Tudod mit próbálj ki?! Kamillatea, kakukkfűtea mézzel, fokhagymás pirítós a nátha minden napján, jó sok fokhagymával, citrom(ha nem bírod magában, akkor mézzel, még nasinak is jó).
2013. febr. 17. 21:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem 4 napja fájt a torkom, mindent próbáltam enni rá, semmi nem segített. Tegnap megittam 3 citrom kifacsart levét, magában. Ma egészségesen ébredtem. Próbáld ki.
2013. febr. 17. 21:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Nagyon sok c vitamin..barhogy!tabletta, citrom akarmi, nalam bevalt 1 gerezd fokhagyma osszepreselve 1 kanal mezbe belerakva es ezt megettem, 2 alaklom utan nem fajt a torkom,pedig a flector sem mulasztotta el.

Jobbulast:)

2013. febr. 17. 21:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Hogyne gyógyulnál meg!Nekem pár hete volt ilyen kellemes kis vírusom,két hétig beteg voltam,és négy napig küzdöttem a 40-41 °C-s lázzal...Hideg vizes takaróhuzatban fetrengtem végig:( Javaslom,mézzel próbálkozz a torkodra,korábban én is mindig ezeket a strepsilst meg bolti hülyeségeket próbáltam,szinte semmit nem használtak,ellenben a természetes anyag,kincs!Abban a pillanatban,ahogy hozzáért a torkomhoz,szinte,,bekente",elmúlt a fájdalom!Nyugi,egy hét után már nem tart sokáig!
2013. febr. 17. 21:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Mennyi c-vitamint és d-vitamint eszel? Ezek olyan alapvetőek mint a levegő!
2013. febr. 17. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!