Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ugye nem fogok hanyni? Hogy...

Ugye nem fogok hanyni? Hogy kuzdhetnem le a hanyastol valo felelmem?

Figyelt kérdés

Az elso kerdesem az, hogy ma este 7 korul mentem haverokkal setalni, de elotte ettem dios sutit. Az utolso falatokat mar alig birtam lenyelni. Hanyingerem lett, de csak elmetem. Ahogy ott voltam nem volt semmii...elmult. Hazajottem es akkor nagyon eros hanyingerem lett. Ittam colat az kicsit enyhitette. Viszont most tudtam meg, hogy van itthon dipankrin. Gyorsan vettem is be. Mar ugy erzem, hogy kezd korogni a gyomrom, de ha eszembejut a dios suti akkor meg mindig nagyon hanyingerem van. Ugye mar nem fogom kihanyni?

A masik, hogy rettegek a hanyastol. Nincs olyan nap, hogy ne lenne hanyingerem es ilyenkor panikrohamok tornek ram, hogy uristen ne hanyjak, uristen ne hanyjak. Nagyon rossz. Kiskoromban volt egy rossz emlekem mikor hanytam es tisztan emlekszek, hogy mar 6 evesen is azon panikoltam, hogy ne hanyjak. Ez mar nem normalis. Masoknak termeszetes a hanyas, nekem a pokol..hogy kuzdhetnem le? Elore is koszonom!

15/L

2013. jún. 15. 23:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én a bepisiléssel vagyok így igaz még sose esett meg velem, de félek tőle, és így ha nem vagyok wc közelben, fél óra után úgy érzem, hogy mindjárt bepisilek és akkor mit fognak szólni az emberek. Egyszer mentem vele szpichológushoz, azt mondta, hogy legjobban azzal tudom elterelni a figyelmem, ha verset mondok magamban, vagy tizenhármasával számolok vissza 1000-től. Mára már nagyjából "kinőttem" ezt a beképzelést bár még mindig előfordul pl másfél órás busz utakon azt úgy élem túl, hogy átalszom, de volt hogy ott is számolgattam akkor épp attól féltem, hogy hányni fogok. Egyébként ha valami nem esik jól ne edd meg én az utolsó fél falatot is képes vagyok ott hagyni a tányéron akárhogy kiröhögnek érte a szüleim

20/L

2013. jún. 16. 01:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom! Az a baj a figyelemelterelessel, hogy ha tenyleg rosszull vagyok es nem csak bebeszelem magamnak akkor az nem segit. Lehet, hogy elmulik a hanyinger, de ha ki kell jonni akkor kifog. Amugy tegnap este nem hanytam szerencsere.
2013. jún. 16. 11:56
 3/3 anonim válasza:
Én is rettegek a hányástól már lassan 2 éve, egy hányásos hasmenés vírus okozta ezt a rettegést, szörnyű emlékeim vannak vele kapcsolatba és nincs olyan nap h ne jusson eszembe, de kezdek rájönni h én nem is a hányástól félek hanem a vírustól, egyik hétvégén elég jól sikerült berúgnom és hánytam érdekes módon attól nem rettegtem/rettegek , de azóta nem is ittam nagyon úgyhogy valamilyen szinten csaak bennem van:D bízom benne h idővel kinövöm de félek h nem, és én nem akarok ezzel semmi dili dokihoz fordulni,mert nem vagyok bolond és nem akarom h gyógyszerrel tuszkoljanak tele. Ilyenkor nyáron kicsit biztonságban érzem magam mert nincs annyi vírus mint télen :)) .. mindig alaposan mosok kezet fertőtlenítek. Sok Szerencsét h túléld ezt az egészet te is , minden fejben dől el, de valahogy még ez nekem sem sikerül.
2013. júl. 8. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!