Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagyon sokszor úgy ébredek,...

Nagyon sokszor úgy ébredek, mint akit összevertek, fáradtnak érzem magamat. Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés

2013. jún. 8. 23:19
1 2
 11/15 anonim válasza:

Én néha úgy ébredek, hogy olyan érzésem van, mintha eltört volna a könyökcsontom belső fele.

Olyan elképzelésem van a dologról, hogy valószínűleg a testtartás miatt megrekedt benne a vérem, szinte megalvadt.

A másik ilyen az az amikor a karom a fejem felett van 8 órán át. Ilyenkor annyira elzsibbad, hogy majdnem elhiszem, hogy ez az egész karom mától használhatatlan.

Azt szoktam ekkor tenni, hogy vállból meghúzom, a másik kezemmel kiszedem a fejem mellől, és hosszában végighúzom erős nyomással a kezemet rajta, így vért pumpálok bele, érzem ahogy tűszúrásként zsibbad. Először az ujjaimat mozgatom, majd erőt fejtek ki a zsibbadt kezembe, és mozgatni kezdem. Aztán visszaalszom :)

2013. jún. 13. 13:52
 12/15 anonim válasza:

Alvasi szokasokon mulik minden... Ha leirod, hogyan szoktal aludni, szinte azonnal meg is talalod a megoldast a problemadra. Kar barmifele vizeret meg anyamkinyjat ide behozni.

A homeopatias eszkozok viszont jok, hiszen alapvetoen a tested kepes a legtobb betegsegbol onerobol felgyogyulni, kar azonnal atomot dobni a szervezetedbe, ha pl. tusszogsz... ;)

2013. jún. 13. 15:24
 13/15 anonim válasza:

[link]

lehetséges ok

2013. jún. 15. 14:15
 14/15 emir72 válasza:

Kedvesed, mennyire utál? :) A sodrófa ugyanott van reggel, mint ahol este volt? Nem lettüttötteb-kopottabb :)

A vérnyomás-problémák is okozhatják, de én a helyedben, a hitetlenségem ellenére is inkább alternatív gyógymodok környékén keresgélnék! (Ha hiszel a modern orvostudományban, és az nem segít rajtad, akkor mit veszthetsz, ha megkeresed az alternatívákat? Legfeljebb a hitetlenségedet!)

2013. jún. 15. 14:35
 15/15 anonim ***** válasza:

Telefon és egyéb elektromos eszköz ne legyen közel hozzád+ne vacsorázz későn.

"Reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj, mint egy polgár, és vacsorázz, mint egy koldus!" ...

sajnos én már későn jöttem erre rá,nem vettem észre a problémát de mióta az idézett szöveg szerint élek nagyon jól alszok és kipihenve ébredek még akkor is ha későn fekszek le.

2013. jún. 16. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!