Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan aludhatnék el hamar,...

Hogyan aludhatnék el hamar, bármilyen körülmények között?

Figyelt kérdés

Szeretnék este 10-kor lefeküdni, 5 percre rá már aludni, mert reggel fél 6-kor kell kelnem minden nap. De nem tudok elaludni.

A legfőbb oka az, hogy anyám üvölteti a tv-t éjfélig(nem üvölteti igazából, de bejön a zaj a szobámba, és tisztán hallom amit mondanak), apám meg 10 és éjfél között ér haza, és nagyon hangosan beszél, krákog, csörömpöl az evőeszközökkel, mindent csinál. Komolyan, mintha direkt az lenne a céljuk hogy véletlenül se tudjak aludni. Mióta visszaköltöztem(3 hónapja), 6 óránál többet még soha nem aludtam. Mostanában már az a jellemző, hogy 1-2-ig el sem bírok aludni, mert hozzászoktam a késői elalváshoz. Hiába bújok ágyba 11-kor, 1-ig csak forgolódom.

Utánanéztem google-n is a gyors elalvási módszereknek, mindegyik azzal kezdi, hogy legyen kuss. Hát jó, mondom itt megbukott ez a módszer... Anyámékkal nem lehet beszélni, minden 3. nap leb*szom őket, de le se sz*rják, csinálják tovább a hangoskodást.

Szóval nekem olyan módszer kéne, amivel akkor is el lehet aludni, ha pl. egy Fradi-Újpest meccsen van megágyazva valamelyik kapu mögött(kis túlzással).

2013. máj. 26. 11:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Füldugó, nekem sokat segített
2013. máj. 26. 11:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nagyon fáradt vagy, esetleg el tudsz aludni öt perc alatt, amúgy nem hiszem... Első válaszolóval értenék egyet, bár én nem próbáltam. Ha nem lehet rájuk hatni, neked kell kizárnod a zajt, sajnos.
2013. jún. 17. 15:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Vettem füldugót, de nem hatásos. Mármint kizárja a zajt, de mégse tudok elaludni... :(
2013. jún. 17. 15:52
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nyugtató tea. Pl. citromfű. Megszünteti azokat a feszültségeket, amikről észre se veszed, hogy ott vannak, csak nem bírsz tőlük aludni. Vagy valamilyen más nyugtató teát keress.
2013. jún. 17. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!