Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hol, milyen körülmények...

Hol, milyen körülmények között ájultál el?

Figyelt kérdés
Feltéve, hogy történt már Veled ilyesmi...
2012. jan. 9. 13:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Vérvétel után, kétszer is. A kórház folyosóján.
2012. jan. 9. 13:44
 2/4 anonim ***** válasza:

strandon,nem reggeliztem,gyógyvizben tűző napon voltam már vagy 2 órája,mentem volna ki inni a vizből,és félúton elájultam.

Párom elkapott szerencsére,mert betonra estem volna.Fellocsoltak,ittam,ettem,nem volt semmi

2012. jan. 9. 13:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Minden egyes hányás előtt elájulok. Gyerekkorom óta megvan ez a probléma, jártam vele rengeteg orvosnál, mégtöbb vizsgálaton, egyik se tudott semmi épkézlábat mondani, minden vizsgálatom negatív lett. Mikor át kellett menni a felnőtt háziorvoshoz (aki egyébként belgyógyász is) meséltem neki a problémát, ő mondta hogy a gyomor mögött fut valami vastag ideggóc, ami ha érzékeny, mint nálam, ha a gyomor összerándul összerándul vele az ideg is és emiatt ájulok el.

Elég veszélyes, hiszen ha nem térek magamhoz időben, vagy nins velem senki meg is fulladhatok. Nagyon vigyázok hogy mit eszek, mit iszok, egy gyomorrontás nálam nem csak pár hányással jár, borzasztó rossz egy-egy ilyen eset. Én is megijedek, aki velem van az is.

2012. jan. 9. 13:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Arcon talált egy focilabda. Azóta félek a labdajátékoktól. o.O
2013. dec. 2. 02:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!