Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Probléma a tüdőmmel, orvoshoz...

Probléma a tüdőmmel, orvoshoz kellene mennem?

Figyelt kérdés
Szóval a helyzet a következő. 21 éves vagyok, 6 éve dohányzom -nem vagyok rá büszke-. Pár hónapja a tüdőm szúr a szivemnél, elés sűrűn. Szüleim szerint majd elmúlik, csak túlreagálom a helyzetet. Köhögni is szoktam. Mióta ez van nagyon sokat fogytam, de ezt annak tudom le, hogy régebben intenzíven jártam konditerembe, és teljesen abbahagytam, tehát gondolom emiatt fogytam le. Azért kérdezlek titeket, mivel a google első pár oldala ezekre a pananaszokra tüdőrákkal válaszol.. Szerintem ez butaság. A lényeg, hogy szúr -ha sóhajtok, vagy nagy levegőt veszek mégjobban - és nem tudom mit tegyek, hogy elmúljon. Légszomj is gyakran jelentkezik. Orvoshoz csak végső esetben fordulok, borzasztóan tartok tőlük. Szóval hálás lennék egy két jó tanácsért :)

2013. márc. 16. 16:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Szia! Mi újság? Hogy bírod?
2013. márc. 31. 09:59
 22/23 A kérdező kommentje:
Hát ezen a héten kicsit rosszabbul bírtam, de max napi 1-2 szál volt.
2013. márc. 31. 12:46
 23/23 anonim válasza:
Szia !!! Kíváncsi lennék így 2 év után, hogy sikerült leszoknod róla?:D és megszünt a fájdalom?
2015. szept. 28. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!