Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehet a probléma?

Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
egész nap nem vagyok éhes és ha a kajára nézek már hányingerem van. állandóan fáj a hasam,de nem találtak semmit se... se vérvétel se semmi.. szedek gyógyszert stresszre,de ugyanúgy fáj mindenem... Milyen orvoshoz menjek el hogy kiderüljön végre hogy mitől vagyok beteg??
2013. febr. 8. 18:17
 1/5 anonim ***** válasza:
életkor, nem?
2013. febr. 8. 18:39
 2/5 A kérdező kommentje:
17/L
2013. febr. 8. 18:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

TIZENHET EVES????? es stresszre gyogyszert szedsz????

Mi lehet a probléma?

Eloszor a korzetiddel van a problema, hogy barmit is felirt neked ilyen korban.

Aztan az anyukaddal (draga asszony) hogy nem tanitott meg rendesen taplalkozni.

Aztan az iskolaval, mert nem vertek beled a taplalkozast, test normalis mukodeset.

Aztan te vagy a problema, hogy nem veszed a felelosseget, hogy szembenezz magaddal a tukorben es kijelentsd, hogy nem en (kommentelo), nem a Pisti a szomszedban, csakis EN (te kerdezo) vagyok az oka annak, hogy mi tortenik/mi nem tortenik velem, az EN eletemben!

Most az orvost/anyut/iskolat/Pistiket felejtsuk el es foglalkozzunk veled.

Tisztaba vagy vele, ha nem tankolod a kocsit, nem fog menni? Ha tankolod de nem toltesz bele motor olajat, akkor beszarik? Ha van benzin, van olaj, de a hutoviz elfolyik es nem teszel ellene, megfozod a motort?... Ez nem "kivansag" es nem "nincs kedvem" kerdese!

A testedre is tekints ugy mint egy autora. A tokeletes mukodesehez SZUKSEGE van dolgokra. CSAKIS TE!!!! adhatod meg neki ezeket a szukseges dolgokat. Ha ezeket nem adod meg neki, akkor sovany leszel, fogyni fogsz, fajdalmaid lesznek, hanyingered, nem kivansz semmit, elni sincs kedved, ettol a szervezeted egyre jobban kikeszul es stresszes leszel, a stresszre gyogyszert szedsz, az megjobban szetcsezi a tested........ inkabb nem folytatom.

A dontes csakis a TE kezedben van, hogy mit csinalsz!

2013. febr. 9. 00:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem gond az ha valaki 17évesen nyugtatót szed..sajnos sokan küzdenek pszichés problémákkal mint pl én is...rajtam is 17évesen jött ki pánikbetegség és hiába nem akartam nyugtatót szedni sajnos muszáj voltam azért hogy helyre rázódjak..persze minden az agyban dől el...1évig szedtem aztán szépen lebeszéltem magam róla és hála istennek azóta sem kell szednem(21 éves vok) csak akkor ha a pánik rám jön éjszaka is másképp nem birok elaludni...Úgyhogy ahogy írtam MINDEN AZ AGYBAN DŐL EL...csak is te magadat fogod tudni meg gyógyítani én magamról tudom hogy a pszichiáterhez járás felesleges volt semmit nem segített,meg tanultam kezelni a helyzetemet..!!De azért házi orvoshoz éppenséggel el mehetsz,és az úgy biztosabb :)
2013. febr. 12. 01:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Te lány, nem vagy véletlen szerelmes? :) Bizony a szerelem sok mindenre képes!
2013. febr. 18. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!