Torok probléma?
Figyelt kérdés
Régóta marja valami a torkomat, lehet hogy a gyomorsav gőze, reflux, de én ezzel egy magán fül orr gégészhez ha elmegyek, kezelni fog?2012. dec. 18. 01:59
1/3 anonim 

válasza:

Először háziorvoshoz menj, majd ő tovább küld, ahova kell.
2/3 A kérdező kommentje:
Voltam már SZTK-ban, fül orr gégén ő nem látott semmit érdekes, pedig nyáron még nyálkahártya sérülést láttak, és mostis ugyanazt érzem!!! És elküldöt tt gastroenterológiára aki gyomortükrözést akar, én meg nemakarok, voltam már és akkorse láttak semmit, nem a gyomrom fáj, hanem a torkommal szenvedek. Ezért megyek szerdán egy magán fül orr gégészhet hátha többet tud segiteni....
2012. dec. 18. 02:11
3/3 anonim 

válasza:

Kezdd el a reflux diétát, ha segít, akkor tényleg a refluxszal van bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!