Hogy győzzem le a pánikot?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok,16éves koromban pánik beteg lettem egyik hajnalban 2órakkor mikor lefeküdtem aludni száj szárazság jött rám,nem bírtam nyelni,nem kaptam levegőt,olyan érzésem volt h megfulladok,elkezdett a szívem 1000-rel verni bepánikoltam..átvittek a szüleim az ügyeletre ott kaptam egy injekciót attól jobb lett...de nem tudtam mi bajom lett mindig a szívem körül fájt azt hittem a szívemmel lett valami,nem mertem menni suliba sem kb 1hónapig féltem..halál félelmem lett..kértem kórházi kivizsgálást,minden eredményem jó volt pszichés problémát állapítottak meg,pánik betegséget! Jártam orvoshoz mármint pszichiáterhez de nekem semmit nem segített azon kívül h gyógyszert írt fel....!! kb 1évig szedtem utánna nagyon nehezen de lemondtam a nyugtatókról...azóta is elő-elő jönnek ezek a pánik rohamok mondjuk annyira már nem mint akkor mert megtanultam valamilyen szinten kezelni...de legyőzni sajnos nem tudom...ha van köztetek olyan aki szenvedett ebben a betegségben és sikerül legyőznie az adhatna tanácsot..nem jó evvel élni senkinek nem kívánom...2013. febr. 12. 00:32
1/1 anonim válasza:
Nekem egy speciális légzéstechnika és relaxációs gyakorlat rengeteget segített. Ha érdekel keress privát, szívesen leírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!