Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan győzhetném le a félelme...

Emerson kérdése:

Hogyan győzhetném le a félelmemet?

Figyelt kérdés

Kb egy éve volt egy orvisi vizsgálatom hererák gyanújával ami negatív lett, de bennem maradtak azóta is a negatív gondolatok.Elsőnek a haláltól féltem, de már jó pár hónapja a ráktól félek betegesen sokszor arra gondolok, hogy az vagyok.Pedig próbálok pozitívan gondolkodni.És úgy étkezni, sportolni lúgos vizet inni stb. Mit tegyek?Akinek esetleg hasonlóval küszködöt kérem segítsen.Ja meg ugye egy folytában azt hallani, hogy rákosak az emberek tv-ben meg az ismeretségi körökben is bátyám is leukémiás volt, de meggyógyult.Még jobban félek miótta azt olvastam, hogy a rák a lélek betegsége és a lelki problémák okkozzák.

17/F

2013. febr. 6. 17:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem pánikbetegséggel van dolgod, ami egy pszichés betegség, de ha felkeresel egy szakorvost, akkor ő tud neked segíteni és helyre jössz.
2013. febr. 6. 17:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Velem is ugyanez volt. Bár én nagyjából lenyugodtam miután kiderült hogy nincs semmi bajom.

Ez hipochondria... Ha valamilyen lelki oka vannak hogy fáj, -mert gondolom ezért hitted hogy rákos vagy- akkor ezt pszichoszomatikus tünetnek hívják, ha pánikolsz is amiatt akkor meg pánikbetegség is...

Nézz utána ezeknek a dolgoknak, ne nézz TV-t meg ezt a sok hülyeséget ahonnan éjjel-nappal az folyik hogy mindenképpen rákos lesz az ember, próbálj rájönni hogyha fáj akkor mitől is fáj valójában -mert nem azért mert rákos vagy-, aztán az okát meg próbáld mielőbb megszüntetni, és akkor megnyugtathatod magad is, hogy nem leszel rákos semmiféle lelkibetegség miatt.

2013. febr. 6. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!