Nagyon szeretném megcsináltatni a fogaimat csak rettenetesen félek tőle. Hogy győzhetném le a félelmemet?
Figyelj!
Én már alapból alacsony vérnyomású vagyok.Sokszor ájultam már el emiatt de nem a fogorvosnál :)
ötször tömték be a nagy lyukakat a fogamon,egyszer begyulladt a fogam és rengetegszer voltam gyökérkezelésen.
A szuritól nem fogsz beájulni és az egy érzéstelenítő így a fogtömést alig fogod érezni.Nekem elhiheted hoogy a gyökérkezelés ezerszer rosszabb.Nem fogsz beájulni és fájni se fog.
Nekem hál isten nagyon jó fogdokim van,régen nekem is volt rossz tapasztalat és féltem emiatt,de a mostani,ha végzett mindig megkérdezi,hogy fúrjon-e még?Én meg azt mondom ,hogy bánom én.Egyáltalán nem érzem,nem kellemetlen csak a szuri egy picit.Lazulj el,gondolj v.mi szépre és fogj ki egy jó dokit.Hallottam már ózonfogászatról is ott nem fúrnak hanem ózonnal elpusztítják a baktériumokat és utánna betömik.Ha nagyon félsz nézz utánna az tuti nem fáj.
A pici lyukat NEM KELL érzésteleníteni. Nem fog fájni - bár lehet, hogy kellemetlen lesz maga az akció. De ha nem kell tömetni, akkor tisztítsa ki lézerrel vagy más módszerrel.
Nyugodtan mindent megkérdezhetsz az orvostól - akár telefonon is.
Én mennék a helyedben. Ha NEM mész - akkor leszel évek múlva abban a helyzetben, amitől most félsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!