Mitől vagyok ilyen stresszes és félős?
Állandóan stresszelek, idegeskedek :( Alapvető szituációkban is olykor. Például a suliban ha hirtelen váratlanul felszólít a tanár rögtön tiszta stressz leszek mert félek, hogy butaságot mondok. Félek a postán hogy vmit elcseszek, nem jól fizetek, vagy akár a boltban is...Utálok a suliban is önálló előadásokon megnyilvánulni :/ Olyankor tiszta vörös lesz a mellkasom, remeg a kezem, a hangom is van hogy remeg. Szedtem homeopátiás nyugtató tablettát de semmit sem ért. Az orvosom vérnyomáscsökkentőt írt fel, hogy ne legyen magas a vérnyomásom, de ha stresszhelyzetbe kerülök semmit sem ér hisz felmegy a vérnyomásom az egekbe :S 1 hónapja tornázok, bicajozok, ezekkel próbálom levezetni az idegességet.
Van valami ötletetek hogy mit tegyek ezek ellen?
Az az én személyes véleményem, hogy azonnal pszichológushoz kellene menni. Gyerekkoromban ugyanilyen, illetve több tüneteim voltak, ami az évekkel később kialakult pánikbetegségnek voltak az előjelei. Ha nincs mód pszichológusra, akkor a körzeti ideggondozót lehet felkeresni, vagy a háziorvos utalhat idegosztályra, ahol ellátnak a megfelelő gyógyszerekkel és pszichoterápiás kezelésekkel.
Ha tévedek, annak örülnék, mert az is lehet hogy kamaszkori, vagy késő kamaszkori tünetek.
Minden esetre ez egy elég tarthatatlan helyzet.
Szívből kívánok minden jókat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!