Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől vagyok ilyen stresszes...

Mitől vagyok ilyen stresszes és félős?

Figyelt kérdés

Állandóan stresszelek, idegeskedek :( Alapvető szituációkban is olykor. Például a suliban ha hirtelen váratlanul felszólít a tanár rögtön tiszta stressz leszek mert félek, hogy butaságot mondok. Félek a postán hogy vmit elcseszek, nem jól fizetek, vagy akár a boltban is...Utálok a suliban is önálló előadásokon megnyilvánulni :/ Olyankor tiszta vörös lesz a mellkasom, remeg a kezem, a hangom is van hogy remeg. Szedtem homeopátiás nyugtató tablettát de semmit sem ért. Az orvosom vérnyomáscsökkentőt írt fel, hogy ne legyen magas a vérnyomásom, de ha stresszhelyzetbe kerülök semmit sem ér hisz felmegy a vérnyomásom az egekbe :S 1 hónapja tornázok, bicajozok, ezekkel próbálom levezetni az idegességet.

Van valami ötletetek hogy mit tegyek ezek ellen?

2013. jan. 21. 18:49
 1/1 anonim ***** válasza:

Az az én személyes véleményem, hogy azonnal pszichológushoz kellene menni. Gyerekkoromban ugyanilyen, illetve több tüneteim voltak, ami az évekkel később kialakult pánikbetegségnek voltak az előjelei. Ha nincs mód pszichológusra, akkor a körzeti ideggondozót lehet felkeresni, vagy a háziorvos utalhat idegosztályra, ahol ellátnak a megfelelő gyógyszerekkel és pszichoterápiás kezelésekkel.

Ha tévedek, annak örülnék, mert az is lehet hogy kamaszkori, vagy késő kamaszkori tünetek.

Minden esetre ez egy elég tarthatatlan helyzet.

Szívből kívánok minden jókat !

2013. jan. 24. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!