Stresszes vagyok, mit csináljak?
Tulajdonképpen több hónapja tart, csak most esett le, hogy valszeg ez okozza a problémáimat... Egy brutális szakításon mentem keresztül, ez nagyon megviselt, a munkám is megszűnt, bár egyetemista vagyok, nem kerülök az utcára, csak bánt, és a nyakamon van egy rakás közelgő zh, amire képtelen vagyok koncentrálni... Állandóan belekötök mindenkibe, ha nem, akkor meg éppen sírok... Egyfolytában ilyen hullámvölgyek váltakoznak az érzéseimben, a szemem gyakorlatilag reggeltől estig tikkel, sz.rul alszom, teljesen szét vagyok csúszva...
Hetente kétszer eljárok edzésre, az így a hét két fénypontja. Mit csináljak, én vártam, hátha az idő elteltével jobb lesz, de csak szaporodnak a tüneteim, úgyhogy valamit ki kéne találni...?
Valaki tudna segíteni? Tea, sport, zenehallgatás, stb. nem igazán segít hosszútávon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!