Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Stresszes vagyok, mit csináljak?

Stresszes vagyok, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen több hónapja tart, csak most esett le, hogy valszeg ez okozza a problémáimat... Egy brutális szakításon mentem keresztül, ez nagyon megviselt, a munkám is megszűnt, bár egyetemista vagyok, nem kerülök az utcára, csak bánt, és a nyakamon van egy rakás közelgő zh, amire képtelen vagyok koncentrálni... Állandóan belekötök mindenkibe, ha nem, akkor meg éppen sírok... Egyfolytában ilyen hullámvölgyek váltakoznak az érzéseimben, a szemem gyakorlatilag reggeltől estig tikkel, sz.rul alszom, teljesen szét vagyok csúszva...

Hetente kétszer eljárok edzésre, az így a hét két fénypontja. Mit csináljak, én vártam, hátha az idő elteltével jobb lesz, de csak szaporodnak a tüneteim, úgyhogy valamit ki kéne találni...?

Valaki tudna segíteni? Tea, sport, zenehallgatás, stb. nem igazán segít hosszútávon.

2012. nov. 10. 23:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Enyhe nyugtató a tikelésre, legalább is homeopátiás szert, mint a SEDATIF PC. nem lehet rászokni, de kihúz a depiből. Mond csak aki szakított veled az olyan értékes, hogy tönkre tedd magadat? Én ezt soha nem értettem, ha valaki elhagy azon miért kell bánkódni? Hiszen nem érdemli meg. Fogadni mernék, hogy nem tudnád megmondani, mit szeretsz rajta. Ha elhagyott, sose szeretett, csak biológiailag volt szüksége rád. Kihasznált. Megéri? Szedd össze magadat és készülj a zh-ra és ne azon nyervákolj, hogy egy lúzer elhagyott.
2012. nov. 11. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!