Miért fáj a lábam? (17f)
Figyelt kérdés
éjszaka area ébredek, hogy mindkettő fáj, mintha nagyon elfáradtam volna, vagy lázas lennék. De néha nappal is, mozgás közben nem. Ez megy hetek óta.(közben 230V áram is rázott meg,kórházban is voltam, de nem lett bajom)2013. jan. 8. 21:52
1/3 anonim válasza:
figyu az àramràzàs elõtt soha nem fàjt csak most ?
2/3 A kérdező kommentje:
talán úgyemlékszem, hogy az előtt is fájt, de nem tulajdonítottam neki különösebben nagy jelentőséget, azt hittem, hogy kis hőemelkedés. De már kb egy hónapja. Ha rosszul emlékszem, okozhatta az áramütés? (csak a 2 lábszáram fáj)
2013. jan. 9. 22:32
3/3 anonim válasza:
reuma.15 eve kuszkodom vele. most 30 vagyok.nekem ketszer fajdalmas egy evben.osszel meg egesz tavassszal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!