Mitől görcsöl be mindig a lábam?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor begörcsöl a lábam most már majdnem minden napja, és mindig csak a bal. Elég kellemetlen érzés :S Van rá valami megoldás amitől ez elmúlik?
15/L
2012. nov. 24. 21:49
1/6 anonim válasza:
Kálcium, magnézium, illetve az E vitamin hiánya. Na meg a kevés mozgás.
2/6 anonim válasza:
Nem akarlak megijeszteni, de akár cukorbetegség tünete is lehet. Mérj egy vércukrot a biztonság kedvéért :)
3/6 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen. Volt hogy hajnalba nyújtózkodtam volna vagy kinyújtottam a lábam vagy valami ilyen és begörcsölt. Eléggé kellemetlen és nehezen múlt el. Magnéziumot, magneb6-ot szedtem egy pár napig. Nekem pont azért jött elő mert sokat voltam talpon, sokat álltam. Pár tabletta után elmúlt, kicsit mozogtam és jól lenyújtottam és oké volt.
4/6 anonim válasza:
Cukorbetegség egy lóf@szt, nem kell beparáztatni. Magnéziumhiány ilyenkor kb 80%-ban, esetleg kalcium. Javaslom a Magnerot nevű tablettát, ez a legjobban felszívódó magnéziumos cucc, pár hét alatt megszünteti a gondot. Ha mégsem, még mindig ott az orvos.
5/6 A kérdező kommentje:
Értem..köszönöm :)
2012. nov. 25. 16:27
6/6 marika1976 válasza:
A magnézium tènyleg jo de a gõrcsnek valami oka van. Nekem is igy kezdödõtt nyàron ,oktoberben meg mûtöttek kiszakadt gerincsérvvel.az ugyanis oda sugàrzik le.minél elöbb menj reumatologushoz.èn sem vettem komolyan most meg itt fekszem mûtét utàn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!