Mitől görcsöl be néha éjszakánként a lábam (ált. A jobb vádlim)? Van, hogy annyira, hogy egész nap érzem benne a fájdalmat.
A magnézium jó rá, de a calcium is. Ha cigi mellett még kólát ,kávét is fogysztasz, érdemes ilyen vitaminokat szedni.
Ha terhes leszel ez szinte neponta elő fog fordulni és arra is calcium-magnéziumot kell szedni.
Szia!
Nekem is begörcsölt régebben, mindig éjszaka, reggelre meg izomlázam volt!:)
Magnéziumos pezsgőtablettát ajánlanám, mert nekem attól teljesen elmúlt!:)
Sziasztok!
Köszi mindenkinek! Én is a magnéziumra gondoltam egy lehetséges megoldásként :) Már nem cigizem :) és a kóla, kávé sem szerepel szerencsére a listán :)
Csakn nagyon megijedtem, hogy esetleg, a egykori dohányzás "áldásos" hatása ez. Természetes állapotban egyébként miben van sok magnézium? Vagy ha ez gyakran előfordul akkor ne kísérletezzek, vegyek be egy magneB6-ot, vagy plusszot?
Tényleg köszi
Előbb kérdeztem, mint gondolkoztam :) De azért google barátomat is igénybe vettem. Hátha vkinek hasonló problémája van, bemásolom a házipatikáról, hogy miben található meg.
A magnézium legnagyobb mennyiségben a zöldségfélékben, a hüvelyesekben, a különböző gabonafélékben (főleg azok héjában), a gyümölcsökben, a tejtermékekben és a halfélékben található meg.
Szedsz valamilyen gyógyszert?
Nekem utoljára egy gyógyszer mellékhatása (hatása!) volt ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!