Az eggyik labam hosszabb 1-2 cm vel mint a másik. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok lehet azért mert most kezdtem el nőni?2012. nov. 23. 21:54
1/4 anonim válasza:
Az lehet, hogy az eggggggyik lábad hosszabb 1-2 centivel mint a másik.
2/4 anonim válasza:
Nagyon sok embernek van ilyen. Gyakorlatilag ritka az, hogy valaki teljesen szimmetrikus.
Az ilyenre azért kell odafigyelni, mert ez (is) hozzájárulhat a rossz tartás, majd pedig a gerincferdülés kialakulásához.
Nekem pont ezért van. :(
Szóval figyelj oda, hogy egyenesen jársz-e, nem dőlsz-e kicsit valamelyik irányba. Ha igen, akkor kell betétet kérni a cipődbe.
1-2 cm elég sok lehet akár, de ezt szakember tudja megállapítani. Az, hogy te így látod, semmit sem jelent, lehet, hogy tévedsz. :)
De ha tényleg így van, akkor se ijedj meg, mert azon kívül, hogy ahogy írtam, figyelj oda, ez semmit sem jelent.
3/4 anonim válasza:
Lám milyen igazságos a természet!
Aki rosszul lát, az jobban hall, akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik!
4/4 anonim válasza:
Javaslom, keresd fel az iskolaorvost, mert ez nem játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!