Erösen korpas hajra valami megoldas? Samponok nem vallnak be. Valami mas?
Figyelt kérdés
2013. jan. 7. 14:04
11/23 anonim válasza:
Miért ne adhatna más is tanácsot. Nekem a Baba-termékekről speciel nincs jó véleményem, ha már itt tartunk. A samponok is lehet, hogy azért nem válnak be, mert tele vannak kemikáliával, hiába reklámozzák agyon őket. Nekem valami névtelen korpásodás elleni bedörzsölő segített, és azt vettem észre, feszült és ideges korszakomban jön elő ez a tünet. Lehet, hogy nemcsak a fizikai, tüneti megoldásokra kell gondolni, persze nyilván az ember azonnali megoldást szeretne.
12/23 anonim válasza:
Szerintem a 4. Babasamponos valasz után nem volt sem fölösleges, sem rosszabb, sem drágább, sem mellékhatásos az összes többi tanács.
13/23 A kérdező kommentje:
egyenlöre a nizoralt probalom,remelem fog segiteni,meg azota 1 szer mostam vele hajat,de a köszi a tippeket.
2013. jan. 13. 09:04
14/23 anonim válasza:
A Nizoral gyógyászati sampon nagyon hatásos minden féle korpásodásra jó.
15/23 anonim válasza:
Naturland kénes krémsampon. Húsz év próbálkozás után csak ez vált be.
16/23 anonim válasza:
nem írhatok ide konkrét márkákat, de mindenképpen sampon a megoldás.....az ecetet sürgősen felejtsd el!!!!!! sajnos végig kell próbálgatnod , hogy neked mi a jó. Vannak a közönség cikkek (amiket reklámoznak) na, azokat semmiképen ne vedd meg, de menj fodrászcikk kereskedésbe és vegyél normális sampont. a gyógyszertári 20.000 forintosat rád 'sózzák', de semmit nem ér.
17/23 anonim válasza:
Latom, irtad, hogy samponok nem valtak be, de azert egy kerdes evvel kapcsolatban: a Nizoral nevu sampont probaltad? Ha nem, akkor ajanlom. Gyogyszertarban lehet kapni, es mint azt masok is irtak elottem, tobbnyire mukodik.
18/23 anonim válasza:
Ja bocs, nem olvastam vegig az osszeset, nem lattam, hogy a NIzoralt mar probalod
19/23 anonim válasza:
Kedves 5.ös!!!
legalább ne írj hülyeséget! A teafa olajnak semmilyen káros mellékhatása nincs, nem lehet túl adagolni! Arra kell figyelni, hogy szembe ne kerüljön és nem szabad lenyelni, de mivel a kerdezőnek a fejbőrével van/volt probkémája, ezért feleslegesnek tartottam ezt leírni, mivel a sampont egyébként sem engedi belefolyni a szemébe senki. Ez egy teljesen természetes anyag a laborban készített samponokkal szemben. Szerintem az egyébként is beteg bőrt nem kellene vegyszerrel kezelni, mert csak olaj a tűzre!
20/23 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!