Idegességemben enni is alig tudok, megoldás?
Figyelt kérdés
Munkahelyi és párkapcsolati problémák miatt folyamatosan ideggörcsben vagyok. Eleve nagyon vékony alkat vagyok, hízni számomra kínszenvedés. Mit egyek, hogy ne fogyjak? Olyan kaját mondjatok légyszi ami tápláló, és ha ideges vagyok könnyű leerőltetni a torkomon. Mert sokszor már csak azt csinálom. :(2012. nov. 27. 19:31
1/2 anonim válasza:
Inkább mit tegyél hogy ne fogyj, lássuk csak Hajítsd ki a barátod/barátnőd és válts munkahelyet
Sosem értettem hogy lehet valaki olyan ideges mint Te, hogy enni se bírjon, hiába mondok neked olyan ételt, először szüntesd meg magad körül a cirkuszt, mert idő előtt belehalsz
2/2 anonim válasza:
Ha nem szűnik meg az idegességet kiváltó ok, akkor sosem fogsz semmitől hízni, hiába tömöd magadba a hizlaló kajákat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!