Fülfájásra van valami házi megoldás ami enyhíti a fájdalmat?
A bal fülem rettenetesen fáj. Ha kicsit hozzáér valami már akkor is. A hallójáratomon belül mélyen érzem a fájdalmat. Hőemelkedésem van, náthás is vagyok, köhögök.
Mi segíthet ezen? Valami itthoni praktika?
Ha holnap orvoshoz megyek mit fog vele csinálni? Sosem voltam még fülgonddal orvosnál, nem volt ilyen problémám.
Köszönöm a hasznos választ!
Van itthon melegítő párnám, azt kipróbálom, hátha jólesik a fülemnek.
Elmegyek orvoshoz, de nagyon félek, főként hogy írtad, hogy valamit beletesz a fülembe. Hozzáérni sem bírok, nemhogy belepiszkáljanak..
Ha ennyire fáj miért szenvedsz még holnapig?
Szerintem a fül-orr-gége klinikán van ügyelet, kellene, hogy fogadjanak, vagy valamelyik kórház amelyik ügyeletet tart. A fül iszonyúan tud fájni biztos még nem szenvednék 15-20 órát. Nem érné meg?
Nálunk nincs külön fül-orr gége klinika, nem is hallottam még ilyenről.
Egy kórház van a környéken, ahol van ügyelet. Gyakornokok ügyelnek nem fül-orr-gégészek.
Órákig kell várakozni egy huzatos folyosón és le se sz*rják az embert. (tapasztalat sajnos)
Igen, az lenne a normális eset ha ügyeletre mennék, egy normális világban még lenne is értelme. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!