Arcüreggyulladásra milyen házi módszert ismertek? Szájban lévő afták eltüntetésére mi a megoldás?
Afták ellen az orvosi rendelvényre kapható Vagothyl oldat ( [link] ) vált be nekem. Fültisztító pálcika egyik végére csicsogósan teszek a Vagothylból, a másik végét szárazon hagyom. Az aftás részt tükör előtt megfogom, ha lehet, kifordítom. Aftát a száraz véggel nyálmentesítem, majd rányomom a vagothylos véget. Kicsit mozgatom, ecsetelem, 1..2 percig. Ez pokolian fáj. Az afta "kiég": kifehéredik, és kemény lesz. Ha bevérzik, a vér megalvad, megfeketedik. Általában 1 kezelés hatására megszűnik a fájdalom, és gyógyulni kezd az afta, pár nap múlva csak látni lehet, érezni már nem. Semmiképp se ismételd meg a kezelést egymást követő napokon! Az általam leírtakon felül tartsd be a kezelési utasítását is, nem játékszer a Vagothyl.
Arcüreggyuszi: meleg, infra lámpa, egyenletes hőmérséklet. Nem mászkálni ki sehova, semmiért. Szellőztetésre megkérni valakit, és amíg az ablak nyitva van (plusz utána pár percig) nem tartózkodni a szobában. Huzatot kerülni!!! Ezen felül minden, amit az orvos előír.
az én aftáim eddig ugyanolyan gyorsan múltak el ha fertőtlenítettem, ha nem. sűrű fogmosás, szájfertőtlenítés kaja után amit ajánlok, az bejött. ja és vagothylról én is úgy hallottam hogy hatásos.
arcüregre antibiotikum, kamillás gőzöltetés, infralámpa, állandó hőmérséklet a szobában és alapos orrfújás.
off: 15:23 - doki nem nézette meg CT-vel az orrsövényedet? én ajánlanám, mert az orrsövényferdék járnak úgy hogy arcgyuszi lesz minden megfázásból..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!