Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagyon sokszor fáj a fejem...

Nagyon sokszor fáj a fejem mostanában, és nem tudom, hogy miért. Szerintetek mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Sokszor tényleg elviselhetetlen a fájdalom, semmit nem tudok tőle csinálni. Félek, hogy a vizsgaidőszak is nehezen fog így menni...

2012. nov. 13. 23:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz. :)
2012. nov. 14. 08:43
 2/14 anonim ***** válasza:
Iszol elég folyadékot? Igyál kicsit többet.
2012. nov. 14. 09:05
 3/14 A kérdező kommentje:

Szerintem az orvos is csak találgatna. Arra vagyok kíváncsi, hogy nektek mi szokott segíteni hasonló esetben.

Igen, eleget iszok, minden nap legalább 2 litert.

2012. nov. 15. 08:25
 4/14 anonim válasza:

Szerintem az lehet a probléma, hogy túl sok szabadidőd van, és hülyeségeken jár az agyad, az meg már nem bírja a szolgálatot és inkább megfájdul, hogy ne gondolkodj. Nem tartod hozzád képest túl könnyűnek az iskolát, ahová jársz? Lehet többet kéne tanulnod, hogy hasznos dolgokkal kösd le az agyad.

Én ezt valahol olvastam, de szerintem igaz. Olyan embereknek szokott fájni a fejük, akiknek van idejük rá.

2012. nov. 20. 22:30
 5/14 anonim válasza:
Lehet épp ez a baj hogy túl sokat iszol, és nagy lesz az agyadban a turgornyomás. Picit oda kéne figyelned magadra
2012. nov. 20. 22:34
 6/14 A kérdező kommentje:

Elég sokat tanulok, szóval nem hiszem, hogy az lenne a gond.

Ilyenről még nem hallottam, hogy a túl sok folyadékbevitel is okozhat fejfájást, kicsit furcsa, de köszönöm a tippet :)

2012. nov. 20. 22:37
 7/14 anonim válasza:

Én biztos vagyok benne, szerintem szétfeszül a fejed!!

De hallottam valami mentolos cseppekről is, amit ha a csuklódra kensz, elmúlik a fejfájásod.. Ki tudja..

2012. nov. 20. 22:47
 8/14 anonim válasza:
mindenkinek ott fáj ahol a leggyengébb
2012. nov. 20. 22:48
 9/14 anonim válasza:
Na azokat a csöppeket ne próbálja ki , hacsak nem hajléktalan. Anya már használta, a fejfájása elmúlt, de a család többi tagja elkezdett tőle hányni. A bazinagy házban nem lehetett egyetlen olyan zugot sem találni, ahol nem volt iszonyatbüdös mentolos szag. Én azt mondom, hogy ha több mint egy emberrel lakik együtt, akkor ne próbálja ki, inkább fájjon a maga feje, minthogy a többi hányni kezdjen. Amúgy maga is könnyen rosszul lehet tőle, a legtöbb ember fejfájáskor nem bírja a szagokat.
2012. nov. 20. 22:50
 10/14 A kérdező kommentje:

Ezekhez a mentolos cseppekhez nem jött meg a kedvem, meg amúgy sem hiszek az ilyen "gyógyszerekben".

Lehet, hogy elmegyek valami kivizsgálásra,hátha tényleg a túl sok folyadékbevitellel van a gond.

2012. nov. 20. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!