Nagyon sokszor fáj a fejem mostanában, és nem tudom, hogy miért. Szerintetek mi a megoldás?
Szerintem az orvos is csak találgatna. Arra vagyok kíváncsi, hogy nektek mi szokott segíteni hasonló esetben.
Igen, eleget iszok, minden nap legalább 2 litert.
Szerintem az lehet a probléma, hogy túl sok szabadidőd van, és hülyeségeken jár az agyad, az meg már nem bírja a szolgálatot és inkább megfájdul, hogy ne gondolkodj. Nem tartod hozzád képest túl könnyűnek az iskolát, ahová jársz? Lehet többet kéne tanulnod, hogy hasznos dolgokkal kösd le az agyad.
Én ezt valahol olvastam, de szerintem igaz. Olyan embereknek szokott fájni a fejük, akiknek van idejük rá.
Elég sokat tanulok, szóval nem hiszem, hogy az lenne a gond.
Ilyenről még nem hallottam, hogy a túl sok folyadékbevitel is okozhat fejfájást, kicsit furcsa, de köszönöm a tippet :)
Én biztos vagyok benne, szerintem szétfeszül a fejed!!
De hallottam valami mentolos cseppekről is, amit ha a csuklódra kensz, elmúlik a fejfájásod.. Ki tudja..
Ezekhez a mentolos cseppekhez nem jött meg a kedvem, meg amúgy sem hiszek az ilyen "gyógyszerekben".
Lehet, hogy elmegyek valami kivizsgálásra,hátha tényleg a túl sok folyadékbevitellel van a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!