Miért van ez az álmatlanság? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szóval tegnap éjszaka 1-kor elmentem aludni, de csak fél 5-kor tudtam elaludni. pedig nagyon fáradt voltam. aznap egyszer kicsit berugtam és fürdöni is voltunk, és reggel korán is keltem. 10 percenként felriadtam mert hülye helyzetekbe képzeltem magam. mintha flesheltem volna pedig nem is füveztem.2009. aug. 26. 15:54
1/2 anonim válasza:
Ha az ember túl fáradt, akkor nem tudja elengedni magát, vagyis csak fokozatosan. Velem is van, hogy amikor nagyon fáradt vagyok, nehezen, vagy nem alszom el és utána sem tudok mélyen aludni.
2/2 anonim válasza:
Az alkohol megzavarja az alvást. Azáltal is, hogy a szervezet vízhiányos az alkoholfogyasztás után. Sok vizet kell inni, ha berúgva lefekszel aludni (ez a másnaposságot is érdemben csökkenti). Ha a nap aktívan, mozgással telt, az lehet, hogy szintén megnehezíti az alvást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!