Az állandó fejfájás, álmatlanság, rosszullét, mire utal?
Figyelt kérdés
Kb egy hete nem tudok aludni, hajnali 2-ig fent vagyok, majd 4-kor felkelek. és mindig arra, hogy nyomás van a fejemben, úgy fáj. és egész nap fáj a fejem, sokszor szédelgek is. mire utal ez?2010. nov. 22. 10:55
1/4 anonim válasza:
Kis piti semmiségtől komoly betegségig bármi lehet
2/4 anonim válasza:
Szerintem(!) kevés folyadékot iszol és vitaminhiányos vagy. Illetve elképzelhető, hogy nem jól táplálkozol. Esetleg még pluszban valami stresszfaktor?
Persze ez nem helyettesíti az orvosi diagnózist, de a tüneteid kiváltója lehet(!) ez.
3/4 anonim válasza:
11:06 vagyok. Ajánlom tanulmányozni a paleo étrend témakörét (google). Ez sokaknak segített már. De mielőtt, mint ahogy korábban kaptam már az arcomba a "paleo maszlag" miatt, közlöm, hogy nem vagyok orvos és tényleg nem helyettesít egy diagnózist az, hogy itt párbeszédet folytatunk.
4/4 anonim válasza:
A vérnyomásodat mérték már? Lehet h.túl alacsony vagy magas? de ezeknek a tüneteknek a legnagyobb része a stressztől, idegeskedéstől van.Nincs olyan amin sokat jár az agyad, aggódsz vagy ilyenek?
Sajnos tapasztalatból mondom már, évek óta én is rosszul alszom, a fejem is sűrűn fáj stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!