Kéne aggodjak? :s
Ma a suliban (órán ) nagyon kezdtem szédülni ,még volt 15 p az órából már alig birtam ki , azt hittem össze esek .:sss
Mikor kimentem szünetre még jobban elkezdtem szédülni érzeztem h gyengülök lilák voltak a kezeim elsápadtam ,majd haza mentem mert nem birtam ott ülni .Itthon 1 óra után helyre jöttem ...Ez mitől lehet, kéne aggodjak ? Ha ülök nincs semmi bajom gépezek , vagy tanulok de ha járok már kezdek szédülni ..megint .:s
A huncutság az :D
"Ha ülök nincs semmi bajom gépezek , vagy tanulok de ha járok már kezdek szédülni" <- Kőkemény suli undor :)
Szerintem leesett a vércukrod, nem ettél eleget, esetleg megtudtad hogy felmérést fogtok írni
20/F
Te látnok vagy, első? Ennyi erővel alacsony is lehet a vérnyomása, annak is ezek a tünetei. Az ájulásszerű érzés pl. inkább ezt jellemzi.
De ezer más betegséget is jelenthet.
Kérdező, nem aggódni "kéne", hanem bazi gyorsan elmenni orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!