Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha valaki 172 cm magas és 63...

Ha valaki 172 cm magas és 63 kg az molettnek, teltnek, vagy normálisnak mondható?

Figyelt kérdés

Szabadidőmben (ami heti 2 napot rejt) biciklizem, illetve egy héten egyszer eljárok futni. Ezek mellett otthon még 200 felülést csinálok meg (de ezt nem mindig, csak akkor ha nem vagyok kimerülve)

14-15 lányok

2012. okt. 17. 13:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ilyen undok pasi? Kell a fenének, és köszönöm, van pasim :D
2012. okt. 17. 19:53
 12/17 anonim ***** válasza:
Tökéletes testalkatú!
2012. okt. 18. 08:12
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a 17. választ! :)

ja, és visszatérve "a dagis gyerekre".. te aztán gyorsan ítélkezel mások felett, és gyorsan változtatod a véleményedet is, ami nagyon nem szimpatikus és jó dolog...

Amúgy meg úgy gondolom, hogy a belső értékek a legfontosabbak de persze a külső is számít... :)

2012. okt. 19. 19:34
 14/17 anonim ***** válasza:
A dagatozós egy Idi Óta B@r@m, nehogy hallgass már rá! Biztos egy ocsmányság, azért "menőzik" itten kérem szépen! ;D Kérdező, a normál határértékeket súrolod, tornázz kicsit, attól formásabb leszel. A homokóra alkat a legjobb! :)
2012. okt. 22. 00:56
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsó választ, nagyon kedves :))

Legalább vannak normális és segítőkész emberek is :)

Köszii ;)

Már sportolok is (ahogy már 2 éve) futok, úszok, biciklizek, korizok (görkori és jégkori is), és aerobikozom is, így mindennap van valami sport ;) :D

2012. okt. 26. 21:33
 16/17 anonim ***** válasza:
Szívesen! Feldühítenek a sok rossz indulatú emberek engem ezen az oldalon, meg a külvilágban is, de itt még jobban ki merik mondani amit gondolnak, mert nem tudod őket jól szájba-v@gni! :D Ne félj, a szemedbe nem mondanák...meg nincs is igazuk! Nehogy már beléd beszéljék, hogy csúnya lennél! A homokóra alkat nagyon szuper, nekem is olyan van és hidd el, ez a legjobb, a legnőiesebb és ezt férfiaktól is hallottam már rengeteget! Szóval nyugi, éljen a sport, minden jót! ;D
2012. okt. 27. 00:01
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Teljesen egyetértek veled! :))

Minden jót neked is! :)

Sok sikert! ;)

2012. okt. 28. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!