Ha valaki 172 cm magas és 63 kg az molettnek, teltnek, vagy normálisnak mondható?
Szabadidőmben (ami heti 2 napot rejt) biciklizem, illetve egy héten egyszer eljárok futni. Ezek mellett otthon még 200 felülést csinálok meg (de ezt nem mindig, csak akkor ha nem vagyok kimerülve)
14-15 lányok
Normális (bár attól függ nincs evalahol nagyon sovány részed és mellé pocakod mondjuk)
Én is 172 centi vagyok,60-65 kiló között,és még igy is lesoványoznak időnként...
3-as, nem vagy normális...
Az Ön testtömegindexe
21,3
Kategória: normál
Kedves Hölgyem! Gratulálunk, az Ön testtömeg-indexe az ideális tartományba esik! Sem fogyókúrára, sem hízásra nincs szüksége. Csak arra kell vigyáznia, hogy ezt az eredményt meg is tartsa. A normált testtömeg-indexû emberek várható élettartama a leghosszabb, a táplálkozással összefüggõ krónikus betegségek kockázata pedig a legkisebb. Sportoljon, mozogjon minél többet, táplálkozzon egészségesen, és tartani fogja normális testsúlyát.
A legtöbb hölgynek ilyen idõsen még normális a súlya, ám ez az évek elõrehaladtával sajnos romlik. Ha sportol valamit, ne hagyja abba, ha pedig még nem tette volna, a legjobb idõben van, hogy elkezdjen valamilyen rendszeres, egészséges mozgásformát!
Első vagyok.
Voltam ehhez a magassághoz 45 kiló is,orvosi segitséggel híztam,örülök hogy 60 kiló felett vagyok.
Nem álszentségből soványoznak,még így is épphogy nem a bordáim látszanak ki.
az ilyen idióták miatt mint a dagizós válaszoló lesznek anorexiásak azok a lányok akinek jó a súlya,de nem hisznek önmagukban.
Én 173 cm magas vagyok, 50-55 kg között mozgok, évszaktól függően futok, úszok, túrázok, bicózok, mászok, kondizok, tehát elég nagy izomtömeggel rendelkezem.
Nem tudom, hogy neked milyen a testalkatod (pl mekkorák a melleid), de magamon sok lenne az a 63 kg.
25/N
Köszönöm mindenki válaszát kivéve a dagis gyerekét.
Ettől függetlenül arányos a testalkatom, csak egy kicsi felesleg van a combomon és a fenekemen.
Egyetértek viszont azzal a válaszolóval aki sokat túrázik, sportol évszaktól függően , én is ugyanígy vagyok vele, csak mostanában kevesebb szabadidőm van, mert be kell járnom a sulimba, ami 45 km-re van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!