Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért vagytok fenn ilyen sokáig?

Miért vagytok fenn ilyen sokáig?

Figyelt kérdés
Engem a net köt ide, néha a TV. Van, amikor pedig a párom miatt alszom el csak 2 után ;) De 11-nél hamarabb sosem fekszem le. És ti?
2009. aug. 5. 00:22
 1/9 anonim ***** válasza:

Én sem nagyon tudok elaludni éjfél előtt.

Pedig néha megpróbálok lefeküdni hamarabb, de elaludni nem tudok.

Megszokás szerintem.

2009. aug. 5. 00:31
 2/9 anonim ***** válasza:
nincs kedvem aludni...meg mostanában nem is alszom jól... a netet ba*ztatom, msn-ezek stb...
2009. aug. 5. 00:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Én már szívesen aludnék, de nagyon melegem van. Tegnap meg tegnap előtt is csak 1-2 órát aludtam, mert folyik rólam a víz, és nem tudok mit tenni ellene sajnos:S Most is mennék, de félek hogy csak forgolodnék:S
2009. aug. 5. 00:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Én vagy fél éve vagyok fenn rendszeresen ilyen sokáig, egyébként a korai felkelés/lefekvés híve vagyok, de sajnos nagyon hozzászoktam ehhez az órarendem miatt, első félévben magamnak csinálhattam, akkor korai órákat vettem fel, és délután szabad voltam, de második félévben a suli csinálta, és a tipikus lusta népségre építettek, hogy ne kelljen korán felkelni, délután voltak az órák, én meg utána rögtön szeretem megcsinálni a házikat, amikor még friss a fejemben a tananyag, úgyhogy este/éjjel vacakoltam vele, és így egyre későbbre kitolódott a lefekvés. Szeretnék visszaszokni a korai lefekvésre, próbáltam már korábban lefeküdni, de olyankor még nem bírok elaludni.
2009. aug. 5. 00:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Talán azért mert sok problémám van és tudat alatt állandóan ezzel emésztem magam..és bár a testem fáradt..az agyam nem enged aludni:) néha vannak ilyen insomniás időszakaim..filmet sincs kedvem nézni..
2009. aug. 5. 00:56
 6/9 anonim ***** válasza:
felébredtem, mert az előbb akkorát dörgött az ég, hogy kipattant a szemem :( amúgy aludnék...
2009. aug. 5. 00:59
 7/9 anonim ***** válasza:
nah a fél 1 még nem késő, de mostmár kezd az lenni. amúgy 2. hozzászóló voltam és ugyan azt csinálom mint akkor
2009. aug. 5. 02:17
 8/9 anonim ***** válasza:

én ált 2kor alszom el, de sokszor előfordul h csak 4kor.

hogy mit csinálok? semmit :D ülök a gép előtt és bambulom. vagy sudokuzom, vagy körmötápolok, vagy arcot szépítek, gyantázok, ilyenek..:D

2009. aug. 5. 11:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Én éjjeli bagoly vagyok, éjszaka tanulok, filmezek vagy netezem. szeretem, hogy ilyenkor minden csendes, meg amúgy is szeretek időnként egyedül lenni. nyáron azért kicsit túlzásba viszem, sokszor csak 4 körül alszom el, ilyenkor teljesen felborul a napirendem. de suliidőben sem vagyok képes hajnali 1 előtt aludni.
2009. aug. 5. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!