Félek a halálos betegségektől!?
A papám meghalt 1 hónapja koszorúér-betegségben(nem tudott róla), álmában infarktust kapott, 63 éves volt.
Azóta félek, hogy nekem is valami halálos betegségem van, amiről nem tudok, így mindenféle apró kis tünettel rohanok az orvoshoz.
JÁROK! pszichológushoz, szóval légyszíves a "nagyokosok" kíméljenek, hogy fordulj szakemberhez blablabla.
Járhatok én bárhová ha egyszerűen magamon kell segítenem.
Kérem azok írjanak akikkel történt hasonló eset, vagy tudnak tanácsot adni, hogy hogyan lépjek túl ezen a szörnyű érzésen..
A vérképem,szívem(EKG,ultrahang),vérnyomásom minden rendben.. mégis nagyon félek és ez minden percem kitölti.
18 éves lány vagyok.
köszönöm szépen a leosztást, már a faszom tele van az ilyen okos emberekkel már ne is haragudj, nem tudok magammal mit csinálni, és tudom hogy másnak vannak más problémái, és képzeld nekem meg ez a legnagyobb problémám mert minden percem ez tölti ki, lehet hogy téged nem visel meg ha valakid meghal, engem viszont annál inkább, mert érzékeny vagyok, így lettem nevelve.
nem tehetek róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!