Hogyan élnéd az életed, ha megtudnád hogy legtöbb 3 éved van hátra, de az is lehet hogy a következő pillanatban visz el a halál?
Hát én kb most is úgy érzem bármikor elvihet a halál. Ezt sose lehet kiszámolni...
Szerintem ugyanúgy élném, talán annyi hogy mégjobban figyelnék hogy pl ne essek teherbe. De mivel addig se kéne éhenhalni, ugyanúgy dolgoznom kéne, szóval időm ugyanúgy nem lenne több extrém dolgokra...
A halál nem jön véletlenül. Gondolom valamilyen betegség miatti halálra gondoltál, ezt mind magunknak csináljuk, ezért én soha nem kerülhetek ebbe a helyzetbe, mivel nagyon sokat teszek azért, hogy most 50 évesen semmiféle egészségügyi problémám nincs már. Azelőtt én is betegeskedtem, lumbágós voltam, torokgyulladásaim nehezítették az életemet, de ma már búcsút mondhattam mindennek, és mindezt azért, mert tudatosan élek, odafigyelek arra hogy miket eszem, vitaminokat szedek, beszereltettem egy víztisztítót, ezért tiszta vizet ihatok, nem stresszelek, minden nehézséget feladatnak tekintek, és meglehetősen könnyen megoldom őket.
Pozitív gondolkodással, és egy kis odafigyeléssel te is megszabadulhatnál az effajta gondolatokól.
ha beteg lennék és azért, akkor abban biznék, hogy kitalálnak valami gyógyszert rá.
olyan betegségem volt ami majdnem elvitt, és ha előjön és kezelhetetlen gyorsan el fog vinni, de lehet ha feladtam volna abban a pár napban akkor már el is vitt volna. tehát nem szabad feladni, soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!